İçeriğe geç

Efes Kaç Yaşa Kadar Ücretsiz

Efes kaç yaş altı ücretsiz?

– 0-18 yaş arası Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kimlik ibraz etmeleri halinde giriş ücretsizdir. – 65 yaş üstü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kimlik ibraz etmeleri halinde giriş ücretsizdir.

Efes Antik Kenti 18 yaş altı ücretsiz mi?

“Antik kenti deneyimleyebilecekler.” 18 yaş altındakilerin müzelere ücretsiz girebildiğini hatırlatan Topal, “Gençlerimizi bu dönemde ve sonrasında müzelerimizde ve tarihi mekanlarımızda ağırlamak istiyoruz.” dedi.

Efese’ye kimler ücretsiz girebilir?

Efes Antik Kenti, öğrenci kimliği, öğretmen kimliği, 18 yaş altı, 65 yaş üstü ve müze kartı olanlara ücretsizdir.

Müze kimlere ücretsiz 2024?

CEVAP-4: “Müze ve Örenyerlerine Girişe İlişkin Usul ve Esaslar” kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmamış gençler ve çocuklar (okul gezilerinde gruba eşlik eden öğretmenler) müze ve örenyerlerini ücretsiz ziyaret edebilirler.

Efes Antik Kenti giriş ücreti 2024 kaç TL?

MuseumKart ile ücretsiz. Efes Yamaç Evler’e giriş ücreti 320 TL’dir (Yamaç Evler’de Müze Kartı kabul edilmemektedir). Efes Deneyim Müzesi’ne giriş ücreti 425 TL’dir (yabancı uyruklular için 850 TL). 13 Mayıs 2024

16 yaş altı maça ücretsiz girebilir mi?

TFF yönetim kurulu kararıyla, kadınlar ve 16 yaş altı çocuklar Spor Toto Süper Lig maçlarına ücretsiz katılabilirler. Kadınlar ve 16 yaş altı futbol taraftarlarının bilet masrafları TFF tarafından karşılanır ve sezon sonuna kadar kulüplere ödenir.

Meryem Ana giriş ücreti ne kadar?

Burası dini bir yer ve insanlar buraya ibadet etmek için geliyorlar. Ama öncelikle girişte sizden 10 TL otopark ücreti ve kişi başı 10 TL daha ücret alıyorlar.

Efes Deneyim Müzesi kaç TL?

Efes Deneyim Müzesi T.C. için bilet fiyatları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir. Türk vatandaşları için bilet fiyatı 425 TL’dir, MüzeKart geçerli değildir. Yabancı ziyaretçilerin Efes antik kentine girmek için 40 avroluk bir bilet satın almaları gerekir.

Müze Kart Efes’te geçiyor mu?

Efes Harabeleri. T.C. Müze kartı vatandaşları için geçerlidir. Açık duyuru: Gişede son bilet satışı 21.30’dadır. Ziyareti tamamlayıp siteden ayrılma saati 22.00’dir.

18 yaş altı MüzeKart gerekli mi?

Müze kartı öğrenciler için 30 TL, yetişkinler için 60 TL’dir. Ancak öğrenci ücreti yalnızca 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için geçerlidir. 18 yaş altı öğrenciler müze kartına ihtiyaç duymadan müzelere ücretsiz girebilirler.

Efesi gezmek kaç saat?

Antik kenti gezmek için en az 3 saat ayırmanızı öneririz. Oldukça büyük bir antik kent olduğu için bu kenti doyasıya keşfetmenin en keyifli yolu yeterli zaman ayırmaktır. Antik kentte Efes Antik Tiyatrosu, Hadrian Tapınağı, Celsus Kütüphanesi, Curetes Caddesi, Aşk Evi ve Liman Caddesi’ni gezebilirsiniz.

Pamukkale giriş ücreti 2024 ne kadar?

Müze kartı olanlar Pamukkale traverten taşlarını tamamen ücretsiz gezebilirler. Ancak yabancı ziyaretçiler için 2024 yılında Pamukkale traverten taşlarının giriş ücreti 700 TL, Antik Havuz’un giriş ücreti ise 150 TL’dir.

Müze kaç yaşa kadar ücretsiz?

Müzekart GNS, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 19-25 yaş arası gençlere hediyesi olup ücretsizdir. Müzekart GNS ile Müzekart arasındaki fark nedir? Müzekart GNS, Türkiye’deki 300’den fazla müze ve tarihi mekanda geçerli olan ücretsiz bir dijital karttır.

Çocuklar için MüzeKart nasıl alınır?

Hediye Mobil Müzekart’ın bedeli 60 TL’dir. 18 yaş ve altı ile 65 yaş ve üstü Türk vatandaşları gişelerden ücretsiz bilet satın alabilirler. İnternet üzerinden satın alınan Müzekart ücrete tabidir.

Ören yerlerine kimler ücretsiz girebilir?

Madde 3 – Müze ve ören yerlerine aşağıdaki kişiler ücretsiz girebilir: a) 17 yaşını doldurmamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gençler ve çocuklar ile bu yaş grubundaki öğrenci gruplarına refakat eden öğretmenler, b) 65 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, c) Gaziler, şehitler ile gazi eş ve çocukları,Devamı…

Basket maçlarına kaç yaş ücretsiz?

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: “TBF Yönetim Kurulu’nun, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda aldığı kararla, 12 yaş ve altı çocuklar müsabakaları kapalı alanda izleyebilecek.

Müze 18 yaş altı ücretsiz mi?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenler ile 18 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilerin ülke genelindeki müzeleri ücretsiz ziyaret edebileceğini duyurdu.

14 yaş müze kart geçerli mi?

4. Dijital Müzekart GNS kartını edinmek için 19-25 yaş aralığındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı (19 yaş üstü ve 25 yaş üstü olmayan) kişilerin adresleri üzerinden başvuru sürecini başlatmaları gerekmektedir.

Efes Bira kaç yaşında?

Anadolu Efes, 1969 yılında kuruldu ve kısa sürede Türkiye’nin en büyük bira üreticisi haline geldi.

Tavsiyeli Bağlantılar: Diş Ağrısı Neye Benzer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Elden Ödeme Alan Escort